Hvad koster en skilsmisseadvokat? Pris på skilsmisseadvokat

Hvad koster en skilsmisseadvokat?

En skilsmisse er ikke nogen billig fornøjelse. Især hvis bodelingen trækker ud og de to parter ikke kan blive enige kan det blive dyrt. Er de to ægtefæller dog nogenlunde enige om, hvad der skal deles og hvordan, og er de interesserede i ikke at bruge mere tid end højest nødvendigt, hjælper det på det.

Skal der alene i forbindelse med skilsmissen overdrages fast bolig, et såkaldt skilsmisseskøde, vil dette kunne gøres for mellem 3.000 kroner og 5.000 kroner hos de fleste advokater. Hvad der skal laves er lig hvad en almindelig boligadvokat tager sig af blot i simpel form.

Hvis du ønsker hjælp til din skilsmisse bodeling vil regningen afhænge af medgået tid – hvor lang tid skal advokaten rent faktisk bruge på at hjælpe dig? Du kan regne med at din skilsmisseadvokat har en timeløn på mellem 2.000 kroner og 3.000 kroner som udgangspunkt.

Regningen til en skilsmisseadvokat kan potentielt løbe op i mange titusinde kroner ved en skilsmisse, der går i hårdknude. Det store problem ved de fleste skilsmisser er bodelingen, hvor fælleseje skal deles mellem de to ægtefæller. Havde ægtefællerne særeje i deres ægteskab ville det ikke være et problem, men sådan er det ikke i langt majoriteten af de danske ægteskaber, hvor alt skal deles mellem de to ægtefæller.

Dette skaber flere problemer, hvis ægtefællerne ikke er helt enige, eller indstillet på at blive det meget hurtigt.

En skilsmisseadvokat hyres af den ene part og arbejder alene for denne.

Har du kommentarer relateret til hvor meget en skilsmisseadvokat koster – måske har du erfaringer du ønsker at dele? Delagtiggør dem meget gerne med en kommentar til indlægget herunder!

Se mere om advokat priser her.

Posted: juli 3, 2018

Mette Kamper Ahlgreen

Læs mere fra denne skribent

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer