En revisorerklæring er en registreret revisors underskrift på, at en given opgave er fuldført. Dette kan eksempelvis være en revisorpåtegning i forbindelse med en virksomheds årsregnskab. Er din virksomhed et aktie- eller anpartsselskab skal jeres indberettede årsregnskab altid følges af en erklæring fra en registreret revisor på at regnskabet stemmer. Dette er generelt gældende for større virksomheder. Det er dog ikke en nødvendighed at få en revisorpåtegning på alle årsregnskaber, såfremt virksomheden kan karakteriseres som en “mindre virksomhed.” I det tilfælde kan du vælge at få en udvidet gennemgang. Læs derudover om forskellige regnskabsklasser her. 

Hvis du skal bruge en revisorerklæring, så udfyld vores formular. Vi finder dig tre uforpligtende tilbud fra godkendte med særlig interesse for din konkrete sag - helt gratis. På denne måde kan du sammenligne priser og services fra flere revisorer i Danmark. Det er nemt og gratis, og du har intet at tabe - kun tid at vinde og penge at spare!

Priserne på en revisorerklæring

Prisen på en revisorerklæring vil variere, da den tidsmæssige byrde, der forbindes med dens udførelse afhænger af mange faktorer, der er individuelle for den pågældende sag. En revisorerklæring skal nemlig bruges i flere tilfælde, end blot ved afslutningen af et årsregnskab. Af selvsamme årsag er det svært at give én konkret pris, der er retvisende for din opgaves fuldførelse, men for at give dig et indblik i markedet har vi taget udgangspunkt i tre sager som vi har haft på Ageras.

Det skal dog siges, at disse priser kan ikke betragtes som en regel eller som ensbetydende for at din konkrete sag vil have samme pris.

Eksemplerne skal betragtes som netop dét - eksempler, der giver dig en ide om prisforholdene på markedet.  

Revisor søges til revisorerklæring

Klienten søger en godkendt revisor til udarbejdelse af en revisorerklæring i forbindelse med godkendelse af egenkapital til virksomhedsopstart.

Revisorerklæring

2.000,00 DKK

Moms (25%)

500,00 DKK

I alt inkl. moms

2.500,00 DKK

Godkendt revisor søges til revisorerklæring til godkendelse af regnskabskrav

Klienten er en forening, der har et regnskabskrav. Dette kræver en revisorpåtegning fra en registreret revisor.

  • Årlig omsætning: 1.200.000,00 DKK

  • Branche: menighed

  • Antal bilag årligt: 200-300

Revisorerklæring

4.800,00 DKK

Moms (25%)

1.200,00 DKK

I alt inkl. moms

6.000,00 DKK

Registreret revisor søges til bankafstemning, gennemgang af bogføring og årsrapport i forbindelse med forsøg på at undgå tvangsopløsning af IVS

Bogføring og gennemgang af ca. 300 bilag

4.000,00 DKK

Bankafstemning af én konto

1.000,00 DKK

Opstilling og udarbejdelse af årsrapport

8.000,00 DKK

Revisorerklæring

3.500,00 DKK

Moms (25%)

4.125,00 DKK

I alt inkl. moms

20.625,00 DKK

 

Få 3 gratis tilbud på de bedste revisorer

Artiklens indhold