Få tilbud fra 3 advokater

Læs vores privatlivspolitik

Find en ekspert i dødsboskifteloven

Lad os hjælpe dig med at finde en dødsboadvokat

Hos Ageras får du nemt og hurtigt tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige dødsboadvokater på at få behandlet dit dødsbo. Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig med at finde en advokat, der har tid til at tage dine sag, er ekspert i dødsboskifteloven, bor i dit nærområde og matcher den profil, du leder efter.

 

Ageras er en formidlingstjeneste, der er eksperter i at matche borgere, der leder efter eksperter indenfor så at sige alle felter, det være sig juridiske såvel som økonomiske, og vi hjælper dig med at finde specialister, der har særligt kendskab til den opgave, du har.

Hos os kan du nemt og uforpligtigende få tre forskellige tilbud fra tre forskellige eksperter, der er specialister i netop dødsbo, og alt hvad dermed følger. Vi matcher kvalificerede advokater med dig og dit behov, og det er gratis, uforpligtende og tidsbesparende at lade os give dig tre forskellige tilbud, som du frit kan vælge imellem.

Få tilbud fra 3 advokater

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen og giv os alle nødvendige oplysninger om, hvilken hjælp du har behov for.
2
En af vores specialiserede medarbejdere kontakter dig for at få dine behov afklaret, så vi kan sende dig tre tilbud fra advokater med de rette kompetencer.
3
Gennemse tilbuddene i fred og ro og vælge det, som du synes lyder bedst. Det er helt gratis og uforpligtende.

Er der enighed eller er boet omfattende?

Er der bred enighed blandt arvingerne om, hvordan arven skal gøres op og fordeles, kan I i princippet selv opgøre boet. Er boet omfattende, er det dog en god idé at søge advokathjælp.

Er boet insolvent?

Er boet insolvent, hvilket vil sige at gælden er større end aktiverne, vil skifteretten udpege en bobestyrer, hvis arvingerne ikke selv har hyret en advokat til at hjælpe med boskiftet.

Udpeger skifteretten en bobestyrer?

Skifteretten udpeger en bobestyrer, hvis arvingerne er umyndige, hvis der er usikkerhed om, hvem der er arvinger, og hvis der ikke indenfor en rimelig tidsperiode er truffet beslutning om, hvordan boet skal opgøres.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboskifte

Når nogen dør skal værdierne gøres op og fordeles. I kan få hjælp til opgørelsen af en advokat, der indsender opgørelsen til skifteretten, som derefter godkender den. På den måde får de rette arvinger det, de skal have, og kreditorerne får deres, ligesom skatter og afgifter bliver betalt.

Privat skifte

Hvis arven er under omkring 50.000 kr. (beløbet skifter løbende), er det nemt for arvingerne selv at indsende de nødvendige papirer til skifteretten, pengene udbetales herefter til bobestyreren, der ofte er den person, der har stået for udgifterne til begravelsen. Men der skal ikke megen fast ejendom eller andre værdier til, før I kan få stor hjælp fra en advokat, når et dødsbo skal opgøres. Med advokathjælp sikrer I jer at boet og værdierne bliver korrekt opgjort og fordelt.

Uskiftet bo

Ved uskiftet bo bevarer den længstlevende ægtefælle råderetten over fællesboet. Er der tvivl om rettighederne, hvor stor eller lille formuen må være før man kan sidde i uskiftet bo, hvis der for eksempel er både fællesbørn og dine og mine børn, kan en advokat hjælpe jer med at sørge for at alt foregår korrekt og efter dødsboskifteloven.

Bobestyrerbo

En advokat/bobestyrer står for at dele boet mellem arvingerne. Er der et testamente, skal arven fordeles i henhold til testamentet, elers fordeles arven i henhold til arveloven. I kan anvende en advokat/bobestyrer både hvis I er enige og hvis i er uenige. Advokaten kan hjælpe hvis boet for eksempel er forgældet eller hvis boopgørelsen er kompliceret, som ved eventuelt salg af fast ejendom eller virksomhed.

Fordeling af arven

En fjerdedel af formuen går til tvangsarvinger. Er der ingen tvangsarvinger, så skal arvigerne blive enige om fordelingen. Denne proces kan være langsommelig og derfor er det godt at have en advokat med på råd. En advokat kan nemlig mægle ved stridigheder, så dødsboet kan fordeles fair og ligeligt.

Fandt du ikke den service, du søgte?