Få hjælp til dødsbo

Få hjælp til dødsbobehandling med Ageras

Find en dødsboadvokat

Hos Ageras får du nemt og hurtigt tre uforpligtende tilbud på dødsbobehandling fra tre forskellige dødsboadvokater. Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig med at finde en dødsboadvokat, der har tid til at tage din sag, er ekspert i dødsboskifteloven, bor i dit nærområde og matcher den profil, du leder efter.

Få hjælp til dødsbo
Få hjælp til dødsbo

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får op til 3 tilbud på dødsbobehandling indenfor 48 timer.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp til dødsbo
Få hjælp til dødsbo

Er der enighed eller er boet omfattende?

Hvis der der bred enighed blandt arvingerne om, hvordan arven skal gøres op og fordeles, kan I i princippet selv opgøre boet. Er boet omfattende, er det dog en god idé at søge advokathjælp.

Er boet insolvent?

Hvis boet insolvent, hvilket vil sige at gælden er større end aktiverne, vil skifteretten udpege en bobestyrer, hvis arvingerne ikke selv har hyret en dødsboadvokat til at hjælpe med boskiftet.

Udpeger skifteretten en bobestyrer?

Skifteretten udpeger en bobestyrer, hvis arvingerne er umyndige, hvis der er usikkerhed om, hvem der er arvinger, og hvis der ikke indenfor en rimelig tidsperiode er truffet beslutning om, hvordan boet skal opgøres.

Dødsboadvokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboadvokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboadvokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboadvokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboadvokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboadvokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Dødsboskifte

Når nogen dør, skal værdierne gøres op og fordeles. I kan få hjælp til opgørelsen af en dødsboadvokat, der indsender opgørelsen til skifteretten, som derefter godkender den. På den måde får de rette arvinger det, de skal have, og kreditorerne får deres, ligesom skatter og afgifter bliver betalt.

Privat skifte

Hvis arven er under omkring 50.000 kr. (beløbet skifter løbende), er det nemt for arvingerne selv at indsende de nødvendige papirer til skifteretten, pengene udbetales herefter til bobestyreren, der ofte er den person, der har stået for udgifterne til begravelsen. Men der skal ikke megen fast ejendom eller andre værdier til, før I kan få stor hjælp fra en dødsboadvokat, når et dødsbo skal opgøres. Med advokathjælp sikrer I jer at dødsbobehandlingen bliver udført helt efter bogen.

Uskiftet bo

Ved uskiftet bo bevarer den længstlevende ægtefælle råderetten over fællesboet. Er der tvivl om rettighederne, hvor stor eller lille formuen må være før man kan sidde i uskiftet bo, hvis der for eksempel er både fællesbørn samt dine og mine børn, kan en dødsboadvokat hjælpe jer med at sørge for, at alt foregår korrekt og efter dødsboskifteloven.

Bobestyrerbo

En advokat/bobestyrer står for at dele boet mellem arvingerne. Er der et testamente, skal arven fordeles i henhold til testamentet, ellers fordeles arven i henhold til arveloven. I kan anvende en advokat/bobestyrer både hvis I er enige og hvis i er uenige. Advokaten kan hjælpe hvis boet for eksempel er forgældet eller hvis boopgørelsen er kompliceret, som ved eventuelt salg af fast ejendom eller virksomhed.

Fordeling af arven

En fjerdedel af formuen går til tvangsarvinger. Er der ingen tvangsarvinger, så skal arvingerne blive enige om fordelingen. Denne proces kan være langsommelig og derfor er det godt at have en dødsboadvokat med på råd. En dødsboadvokat kan nemlig mægle ved stridigheder, så dødsboet kan fordeles fair og ligeligt.

Fandt du ikke den service, du søgte?