Find en revisor til ægtepagt her

Modtag gratis og uforpligtende tilbud

Hvis I har brug for en dygtig advokat til at hjælpe jer med at lave en ægtepagt med særeje, kan Ageras hjælpe jer med at finde den helt rette person. Vi er eksperter i at matche jer, der har behov for advokathjælp, med den rette fagperson baseret på kompetencer såvel som på personlighed.

Dette gør vi ved at spørge ind til jeres behov, lede i vores store ekspertkartotek og derefter sørge for, at tre egnede advokater sender jer et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en ægtepagt med særeje. Vi sætter en ære i at kunne matche jeres forventninger, at være en formidlingstjeneste I kan stole på og at få overblik over jeres behov og ønsker.

Gennem os indhenter I tilbud fra tre forskellige advokater, der er specialister i at udfærdige ægtepagter. Vi matcher kvalificerede advokater efter jeres aktuelle behov, og da det er gratis og uforpligtende, vil vi foreslå jer at benytte vores tilbud, så I ikke selv skal bruge tid på at indhente forskellige tilbud fra forskellige fagpersoner.

Sådan virker det:

Udfyld formularen på vores hjemmeside - det er nemt og tager kun 2 minutter!

En af vores specialiserede medarbejdere kontakter jer og afklarer jeres behov, så vi kan sende jer tilbud fra advokater, der matcher jeres forventninger.

Gennemlæs og sammenlign de tilsendte tilbud i fred og ro og beslutte, hvilket der passer jer bedst. Husk, at vores tilbud er uforpligtende og valgfri.

Få tilbud fra 3 advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Tag stilling til, om I ønsker særeje

En ægtepagt med særeje er både en sikkerhed ved skilsmisse og ved dødsfald, og det både hvis formuen er positiv og negativ. Har I en ægtepagt med særeje, skal I ikke dele det, der er opført i ægtepagten ved eventuel skilsmisse, og I hæfter heller ikke for den gæld, I hver især tog med ind i ægteskabet. Har den ene ægtefælle en stor gæld ved ægteskabets indgåelse og personen herefter dør, er den overlevende ægtefælle sikret mod at skulle betale kreditorerne ved dødsfald.

Benyt en professionel

I kan selv vælge, om alle aktiver eller kun en del af jeres aktiver skal indgå i særejet. Måske er det kun bestemte aktiver, som for eksempel fast ejendom, en virksomhed, eller et bestemt pengebeløb, I ønsker særeje over. Alle disse ting kan være svære at få overblik over, og det er en af grundene til, at vi anbefaler, at I benytter jer af en professionel rådgiver, der kender problematikkerne og kan rådgive, så I bliver glade for jeres beslutninger.

Eksperter udfører arbejdet

For at ægtepagten skal være gyldig, skal den underskrives personligt af jer begge, og den skal desuden tinglyses. Dette sørger advokaten, som vi sætter jer i forbindelse med, naturligvis for - så der ikke kan opstå tvivl. I behøver ikke at tage jer af andre formaliteter end give oplysninger, gennemlæse det færdige dokument og skrive under - nemmere bliver det ikke.

Find den rette hjælp til ægtepagt - nemt, gratis og uforpligtende.

Hvad er en ægtepagt?

Ægtepagten er en aftale om at den formueordning, man vælger, skal gælde for ægteskabet. For mange er det en fornuftig idé at få oprettet en ægtepagt med særeje over de aktiver, man bringer med ind i ægteskabet, og en ægtepagt udgør denne aftale.

Har man ikke oprettet en ægtepagt, har man automatisk fælleseje, hvilket vil sige, at man ved en eventuel skilsmisse deler formuen ligeligt og ved død arver hinanden efter de til enhver tid gældende regler.

Ikke alle har de samme midler eller den samme størrelse gæld, når man indgår ægteskab, og derfor kan det være en rigtig god idé at få oprettet en ægtepagt med særeje. Ved at oprette ægtepagten sikrer man sig uafhængighed af sin partner, hvilket mange i dag sætter stor pris på.

I kan sikkert godt selv skrive en ægtepagt, men om den er rigtigt udfærdiget, ved I kun, hvis I vælger at få en advokat til at udføre arbejdet for jer. Advokaten sørger for at alt er korrekt, at alt er med og at ægtepagten bliver tinglyst.

Kan vi hos Ageras oplyse en pris for at få udfærdiget en ægtepagt?

Ikke alle advokater skilter med deres priser, og der kan være stor forskel på timepriser fra den ene advokat til den anden. Det kan være svært at få en totalpris på, hvad det koster at få ægtepagten lavet, for der er naturligvis stor forskel på, hvor meget arbejde, der er med at få den udfærdiget.

I ønsker sikkert en billig ægtepagt, og vi kan i hvert fald garantere jer, at de advokater vi beder om at udarbejde et tilbud til jer, har fair og rimelige priser. Vi kan finde en advokat i nærheden af jeres bopæl, og vi garanterer, at de opgivne priser holdes på det til enhver tid gældende niveau.

Bringer I det samme med ind i ægteskabet, kan det være unødvendigt at få udarbejdet en ægtepagt med særeje. Men er en af jer selvstændig, har en af jer en større gæld eller formue, eller har en af jer udsigt til en arv, så er det en god idé at kigge på mulighederne. Udfyld vores formular, og lad os hjælpe jer med at finde den rette fagperson, så I får udfærdiget det dokument, der passer til jeres situation.

Hvis I er enige om, at der skal oprettes en ægtepagt med særeje, er det klogt at få den oprettet, udfærdiget og tinglyst inden I indgår ægteskab. På den måde er alle formaliteter i orden, og ingen af jer har grund til bekymring.

Er den ene af jer uenige i, at der skal oprettes en ægtepagt, er det uklogt at vente med udfærdigelsen, til efter ægteskab er indgået. En ægtepagt kræver nemlig underskrifter fra begge parter, og når I først er gift, kan den ene part sige nej, uden at det har konsekvenser.

Fuldstændigt særeje

Vælges fuldstændigt særeje gælder særejet også ved død, og den længstlevende får derfor også en mindre andel af den afdødes værdier.

Kombinationssæreje

Kombinationssæreje betyder, at I ved skilsmisse ikke skal dele hinandens værdier. Ved kombinationssæreje og dødsfald er den længstlevende bedst sikret, da vedkommende ikke skal dele sin formue med afdødes børn og eventuelle kreditorer.

Skilsmissesæreje

Skilsmissesæreje betyder, at i tilfælde af skilsmisse opretholdes særejet, men ved dødsfald bliver særejet til et formuefællesskabet.

Hvordan kommer vi i gang?

Har kun den ene af jer en større formue eller en større gæld, kan snakken om ægtepagt være svær at komme ind på. I sidste ende kan samtalen tages med hen til eksperten, for den vanskelige samtale er nødvendig, og det kan den professionelle også hjælpe jer med.

Kan Ageras hjælpe?
Ageras kan matche jer med den advokat, der passer bedst til jer. Advokater kan hjælpe med at få afklaret tingene og kan forklare enkeltheder for den person, der måske er imod, at der skal oprettes ægtepagt.
Hvordan kender vi forskel?
Hvad enten I vil have udfærdiget en ægtepagt med skilsmissesæreje, kombinationssæreje eller fuldstændigt særeje kan eksperten forklare jer enkelthederne ved hver enkelt mulighed. Advokaterne er inde i alle enkeltheder og rådgiver ud fra jeres forudsætninger.
Brug tilbuddene
Det er vigtigt, at man føler sig tryg og i gode hænder, og derfor er de tre tilbud, som I modtager fra en advokat, der er specialist i ægtepagter, vigtige elementer for at vælge den rette person. Både personlighed, ekspertise og pris er overvejelser, som I skal studere.

Vi formidler revisorer, advokater, bogholdere & jurister i hele Danmark

Hos Ageras er vi drevet af visionen om at gennemsigtiggøre markederne for regnskabsydelser og juridisk rådgivning. En vision, som vi er overbevist om, kommer alle parter til gode. For at komme nærmere denne målsætning, har vi skabt en ny løsning, som har for øje at skabe de bedst mulige rammer for samarbejdet mellem klienterne og partnerne.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig