Find en ekspert i oprettelse af testamenter

Vores netværk af jurister kan hjælpe dig

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og send den til os online. Formularen skal indeholde så mange informationer som muligt, så vi nemt kan se, hvilken form for hjælp du søger. Når vi har modtaget dine oplysninger, finder vi hurtigt en ekspert i testamenter til dig.

Indenfor 48 timer vil du modtage tre tilbud i din indbakke fra tre forskellige eksperter i testamenter. Tilbuddene indeholder relevante oplysninger om eksperten samt kontaktoplysninger, så du kan ringe eller skrive til vedkommende, hvis du mangler information.

Kontakt den ekspert i testamenter, du vil have til at udfærdige dit testamente, og kom i gang med arbejdet. Nemmere, hurtigere og mere simpelt bliver det ikke!

Få 3 tilbud fra advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Tillid

Det er dine personlige værdier og måske dit livsværk, der skal fordeles, og derfor er det vigtigt, at du svinger med den ekspert, du vælger. Når så personlige ting som arven efter dig skal drøftes, kan det være svært at tale med en person, man ikke er på bølgelængde med. Hos Ageras forsøger vi at matche dig med en ekspert i testamenter, du kan have tillid til, og som matcher din personlighed.

Renommé

Det er naturligvis vigtigt, at den jurist eller advokat, du vælger til at skrive dit testamente, har et godt omdømme. Hos Ageras matcher vi dig med velrenommerede jurister og advokater og sørger for, at vi kun har troværdige og reelle eksperter i vores kartotek.

Erfaring

Vælg en advokat med testamente erfaring, så dit testamente bliver udfærdiget til alles tilfredshed. Dine efterladte skal ikke chokeres, når de åbner testamentet, og derfor kan nogle gode snakke med advokaten gøre, at dine værdier fordeles retfærdigt og til alles tilfredshed. Det kan være en god idé at tage dine arvinger med på råd, og forklare dem, hvorfor du fordeler arven efter dig, som du gør.

Notartestamente, indbotestamente, vidnetestamente, testamente uskiftet bo - du har brug for en ekspert!

Hvad kan en advokat eller jurist hjælpe dig med, når dit testamente skal skrives?

Det er af stor betydning at få alt gjort klar, til den dag du ikke er her mere. Selvom du er sund og rask, er det en god idé at sørge for at formaliteterne er i orden og for at nå dertil, har du brug for advokathjælp. Ageras kan hjælpe dig med at finde en ekspert i testamenter, så du kan komme i gang med planlægningen.

Advokaten eller juristen kan eventuelt sidde med til møder med dine børn, hvor de får en forklaring på dit testamente. Uskiftet bo kan være en af de ting, du ønsker at eksperten skal forklare dine børn om, og du kan bede advokaten lave en forhåndssamtykkeerklæring til uskiftet bo, som dine børn skriver under på ved mødet. Ønsker du at et af dine børn skal arve bestemte ting, kan det også være en god idé at informere om dette inden testamentet skrives.

Advokaten kan desuden hjælpe med virksomhedsoverdragelse til et eller flere af dine børn, sørge for at der bliver udfærdiget et nødtestamente, hvis du bliver ramt af pludselig sygdom, sørge for at arven efter dig bliver særeje for dit barn, at arven båndlægges og lignende. Udfyld formularen i dag, og modtag hurtigt tre tilbud om hjælp til dit testamente.

Gifte eller samboende med sammenbragte børn

Ved at oprette et testamente kan I beslutte, hvordan jeres børn skal arve jer. For nogle kan det være et ønske, at ens egne børn skal arve det, man tog med ind i forholdet, og for nogle er det vigtigt, at alle sammenbragte børn arver det samme, eller at nogle børn skal arve så lidt som muligt. Det er også vigtigt, at I begunstiger hinanden, så den efterladte kan blive siddende i det fælles hus eller lejlighed.

Enlige uden familie

Har du ingen familie, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvem der skal arve efter dig, ellers kan dine penge tilfalde staten. Hvad enten du har venner, som du ønsker skal arve, eller du ønsker at din arv skal gå til velgørende formål, er det vigtigt at få alt i orden, inden det er for sent. Tag derfor kontakt til en advokat gennem Ageras allerede i dag, og kom i gang med det vigtige arbejde.

Hvis du er alvorligt syg

Rammes du pludselig af uventet sygdom, kan du oprette et nødtestamente. Det kan gøres på SMS, e-mail eller på papir, og er din formue omfattende, er det en god idé at få en advokat til at bistå dig. Et nødtestamente gælder indtil det kan lade sig gøre at oprette et rigtigt testamente, eller i maksimalt tre måneder efter at nødsituationen er ophørt.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske synes du, at du selv kan oprette et testamente online og få det underskrevet af vidner eller hos notaren. Og for mange er det også en glimrende idé. Skulle du blive i tvivl om, om du har gjort alting korrekt, kan du hurtigt finde en ekspert i testamenter gennem Ageras.

Du behøver blot at udfylde formularen med dine informationer, så finder vi en jurist eller advokat, der kan hjælpe dig med testamentet. Det er både nemt, hurtigt og sikkert at søge en ekspert gennem Ageras, og skulle du fortryde på vejen, kan du lade være med at kontakte nogle af de advokater eller jurister, vi sætter dig i forbindelse med. Dette kan du gøre uden omkostninger.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig