Få 3 tilbud

Find en ekspert i virksomhedsoverdragelse

Ageras kan hjælpe dig - gratis og uforpligtende

En ekspert i virksomhedsoverdragelse assisterer dig i alle faser af overdragelsen. Hvad enten du er sælger eller køber, er det klogt at alliere dig med en ekspert på området, for selvom køber har undersøgelsespligt og skal sætte sig ind i alle aspekter af den virksomhed, vedkommende vil overtage, har sælger oplysningspligt og skal informere køber om alle detaljer og enkeltheder. For at sikre, at du overholder alle love og regler, har du brug for professionel hjælp.

For at finde den rette ekspert i virksomhedsoverdragelse kan du benytte dig af Ageras’ services. Gennem vores store netværk af specialister, finder vi nemt en ekspert, der matcher dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, som du finder her, og give os så mange informationer som muligt, så vi kan matche dig med den helt rigtige ekspert. Når vi modtager den udfyldte formular, begynder vi at arbejde på din sag og garanterer dig, at du indenfor 48 timer modtager tre uforpligtende tilbud i din indbakke fra tre forskellige eksperter i virksomhedsoverdragelser.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen med så mange informationer som muligt, og send den afsted.
2
Vi begynder straks arbejdet med at finde den rette ekspert i virksomhedsoverdragelser til dig og sørger for, at du får tilsendt tre tilbud fra tre forskellige eksperter. Gennemlæs de modtagne tilbud, og vælg den ekspert, du ønsker at samarbejde med.
3
Tag kontakt til eksperten, og få sat virksomhedsoverdragelsen på rette spor.

Sælger

Ved salg af en virksomhed, har man pligt til at oplyse køber om de ting, der er væsentlige for køber at vide. Og det er klogt at få eksperthjælp fra for eksempel en jurist eller entrepriseadvokat til overdragelsen, blandt andet for at sikre at man som sælger opfylder sin oplysningspligt og overholder virksomhedsoverdragelsesloven.

Køber

Hvis du står overfor køb af virksomhed, skal du naturligvis tage dig i agt for, at du får de rigtige oplysninger fra køber, for du kan naturligvis ikke blindt tro på at køber oplyser alle detaljer – ikke altid af uvilje, men måske på grund af forglemmelser. Derfor er det uklogt ikke at tage en ekspert i virksomhedsoverdragelser med på råd, for eksperten kan rådgive i forbindelse med købers undersøgelsespligt samt mange andre forhold.

Medarbejdere

Som ansat i en virksomhed, der bliver overdraget, bør du blive informeret om overdragelsen i god tid, og du har krav på oplysninger om, om der er juridiske, økonomiske eller sociale følger for dig som medarbejder. I hovedtræk gælder det, at medarbejdernes ansættelsesvilkår fortsætter på samme måde som før virksomhedsoverdragelsen, og at man har samme opsigelsesvarsel, den samme løn og samme overenskomst som hos den tidligere ejer.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Virksomhedsfusion

Ønsker I at slå to eller flere virksomheder sammen, er der tale om en virksomhedsfusion. Dette kan gøres ved at overføre det ene firmas aktiver og forpligtigelser til det andet firma eller ved at sammensmelte virksomhederne til én ny virksomhed. En fusion kan altså fungere som et værktøj til at omstrukturere virksomheden.

Skattemæssige konsekvenser

Du får sikkert brug for en ekspert for at sætte dig ind i reglerne omkring salg af virksomhed og skat, for der kan være en del skattemæssige konsekvenser ved en virksomhedsoverdragelse.

Ansættelsesvilkår

Ved en virksomhedsoverdragelse er medarbejdere sikret som før overdragelsen – ansættelsesvilkår, løn mv. fortsætter som før skiftet, og ønsker den nye ejer ikke at tegne overenskomst indtræder vedkommende alligevel i de rettigheder og forpligtelser, der var gældende på overtagelsestidspunktet.

Oplysningspligt

Sælger har brug for en ekspert til at sikre, at han eller hun opfylder sin oplysningspligt, at regler og love overholdes, at prisen er rigtig, og at medarbejdere bliver behandlet ordentligt.

Undersøgelsespligt

Køber har brug for en ekspert til at sikre at undersøgelsespligten bliver opfyldt, at love og regler overholdes, at prisen er rigtig, og at gode medarbejdere følger med.

Fandt du ikke den service, du søgte?